title

SAKARYA ELEKTRİKÇİ: NAR ELEKTRİK

Nar Elektrik Sakarya’nın birçok semtine hizmet vermektedir. Yaşamış olduğunuz elektrik arızaları, uydu sistemleri onarımı ve güvenlik sistemleri alanlarında kullanıcılarına geniş bir hizmet ağı sunmaktadır. 1969 yılından beri süregelen yılların deneyimi, profesyonel kadrosu ve kaliteli hizmeti ile Sakarya’da elektrikçi denilince akla gelen ilk firmalardan olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Günümüzün temel ihtiyaçlarından biri olan elektrik oldukça fazla kullanılmaktadır. Bu durum hem iş yerleri hem de evler için de geçerlidir. Elektrikli ürünlerin kullanımının artmasına paralel olarak elektrik tüketimi de büyük artış göstermektedir. Çok fazla elektrikli ürünlerin piyasada olması o ürünlerin satışı, montajı, tamiri, bakımı vb. için de profesyonel olarak destek alınmasını beraberinde getirmektedir.

Nar Elektrik tam da burada devreye girerek elektrik alanında parça malzeme satışı ve montaj desteği ile geniş bir hizmet ağı sunmaktadır. Yaşanan elektrik arıza durumlarında kullanıcıların mağdur olmaması için çalışmaktadır.  Kablo, şalter, priz, üçlü priz ve tepe lambası satışı yaparak kullanıcılara geniş bir hizmet sunmaktadır. Bu da müşteri memnuniyeti sağlayarak firmamızın tercih edilmesini sağlamaktadır. Gün içerisinde çok fazla kullanılan elektrikli aletlerin çalışması için gerekli akım ve gerilim değerlerine gereksinim duyulur. Bu gerilimin normalinden artış göstermesi veya azalması şalterden dolayı yaşanan bir sorundur. Kötü bir sonuç yaşanmaması için Nar Elektrik kullanıcılarına kablo ve şalter değişimi hizmeti sunarak Sakarya elektrikçi denilince hafızalara kazınmaktadır.

Peki, Sakarya elektrikçi denilince akıllara ilk gelen firma olan Nar Elektrik sadece elektrik arıza ve sorunları üzerine hizmet vermemektedir. Bunların yanında farklı hizmet seçenekleri sunarak güvenlik sistemleri ve uydu sistemleri onarımı alanında da hizmet vermektedir. Gelin, hep birlikte Nar Elektrik firmasının verdiği diğer hizmetleri inceleyelim.

Adapazarı Güvenlik Sistemleri Hizmeti

Teknolojinin gelişimi insanların yaşamlarını büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Bunların en önemlisi güvenlik gibi insan hayatını etkileyen bir konuda çözüm sunmasıdır. Günümüzde güvenlik sistemleri insanların yaşam alanlarını kontrol altına alarak kişileri ve özellikle yapıları daha korunaklı hale getirmeyi sağlamaktadır. Güvenlik sistemleri yapı ve kişileri korunaklı hale getirirken güvenliği tehdit edecek olan kişiler üzerinde de caydırıcı bir etki bırakmaktadır. Nar Elektrik sunduğu güvenlik kamera sistemleri ile kullanıcılarına video gözetimi imkanı sunmaktadır. Bir alandaki aktiviteyi birçok farklı nedenden dolayı izleme imkanı sunarak kişilerin ve yapıların daha korunaklı olmasını sağlamaktadır.

Nar Elektrik firması güvenlik sistemleri hizmeti sunarak kullanıcılarının daha güvenlikli bir yapı içerisinde yaşamalarını sağlamaktadır. Sunulan en son teknolojik gelişmelerle gelişmiş renkli kamera ve monitör seçenekleri bulunmaktadır. Bu durum kullanıcıların kendilerini daha güvende hissetmelerini sağlamaktadır. Sakarya elektrikçi denilince akıllara gelen ilk firma olan Nar Elektrik güvenlik sistemleri alanında satış, montaj, onarım, bakım vb. işlemleri yapmaktadır. Adapazarı güvenlik sistemleri alanında öncü olmayı hedeflemektedir. Bu durum kullanıcıların gelişen teknolojiden yararlanarak kendilerini daha güvenlikli hissetmelerini sağlamaktadır. Aynı zamanda yüksek müşteri memnuniyeti sunmaktadır.

Uydu Sistemleri Onarımı

Nar Elektrik uydu sistemleri onarımı alanında kullanıcılarına hizmet sunmaktadır. Çanak anten ve merkezi uydu sistemi alanında hizmetten yararlanan kullanıcılar sadece satış ve montaj hizmetinden değil uydu sistemleri onarımı hizmetinden de yararlanmaktadır. Çanak anten hizmeti ile kullanıcılar, ülkemizde 4A uydusu için en az 70 cm çapında anten kullanırlar. Uydudan gelen sinyalleri gövdesinde toplayarak uç kısmındaki lnb’ye yansıtıp görüntü yakalanmasını sağlayan çanak anten kullanıcılarına keyifli bir televizyon izleme imkanı sunmaktadır.

Merkezi uydu sistemi ise toplu konut, otel ve apartmanlarda oldukça kullanışlı bir sistemdir. Tek bir merkezi çanak üzerinden tüm dairelere televizyon sinyali veren bu sistem dış cephelerde kötü bir görüntü oluşumunun önüne geçmektedir. Kullanıcılarına HD, 4K Ultra HD uydu yayınlarından bir arada faydalanabilme imkanı sunmaktadır. Nar Elektrik sunduğu kaliteli hizmet ile çanak ve merkezi uydu sistemi satışı yapmanın yanında farklı hizmetler de sunmaktadır. Bu sistemlerin satışının yanında montajı, bakımı ve onarımını da gerçekleştirmektedir. Kullanıcıların yaşadığı arıza durumlarında tamir hizmeti vermektedir. Uydu sistemlerinin onarılması ile müşterilerine sadece satış ve montaj işleminin yapılmadığı gösterilmektedir. Bunun yanında uydu sistemlerinin onarımı hizmeti yüksek müşteri memnuniyeti kazandırmaktadır.